Marketing

Marketing csapattal és kiterjedt ügynökségi háttérrel folyamatos jelenlétet biztosítunk partnereink számára.

Nagy hangsúlyt fektetünk az adat alapú marketing döntésekre, így több analitikai eszközt használva elemezzük, szegmentáljuk leendő és meglévő vásárlóinkat, hogy a kampányaink hatékonyságát javítani tudjuk.

Több érdeklődési kört lefedő széles boltválasztékunkkal, keresztcélzásokat is képesek vagyunk csinálni. Ennek köszönhetően olyan remarketing listákat, célzásokat is képesek vagyunk létrehozni, amik az egyes boltoknak önállóan nem áll, nem állhat rendelkezésére.

A folyamatos termék, és márkakommunikáció mellett a meglévő partnereinkkel folyamatosan egyeztetünk, hogy saját promocióikat is megjelenítjük az üzletoldalaikon.

Nyitottan állunk a kifejezetten avokado.com-ra szánt promóciók megvalósítására, illetve mi is proaktívan kezdeményezünk, javaslunk ilyeneket.

A folyamatosan fejlődő belső kommunikációs, promóciós rendszerünkkel a partnereinknek lehetőséget adunk kampányok futtatására, amellyel értékesítési számaikat növelhetik. Ezeket a promóciókat nem csak az avokado.hu-n belül futtatjuk, bevonjuk, bevonhatjuk a külsős csatornáinkat is.

Kupon és kredit rendszereinkben partnereinknek lehetőséget adunk saját ösztönző és jutalmazó promóciók futtatásában.

Minden partnerünk folyamatosan, teljesen transzparens módon lát bele az értékesítési és látogatói számainak alakulásába. A csatlakozó partnereink közel száz metrikát tartalmazó reportfelületen követheti napi szinten az értékesítési és látogatói adatait.